Language
Search
× Search
Menu

EasyDNNBlockBuilder

IOT RJEŠENJE KAO USLUGA 

Digitalizacija, monitoring i kontrola

stvarne okoline  

Što god da pratite ,

imamo rješenja za vas 

INDUSTRIJE KOJE POKRIVAMO 

Inovativan sistem rješenja za praćenje i nadzor podataka i osiguranje kvalitete. 

  • FARMACIJA
  • HRANA
  • OKOLIŠ 
  • LOGISTIKA

BorgIOT Pharma nudi potpuno rješenje za nadzor temperature za farmaceutsku i zdravstvenu industriju. BorgIoT sistemi su automatizirano rješenje koje omogućava kompletan nadzor farmaceutske djelatnosti uz potpuno ispunjavanje svih standarda o kontroli lijekova. 

BorgiIOT Pharma rješenje sa mrežom pametnih senzora koja pružaju nadzor i kontrolu 24/ 7, te alarmi i obavijesti za mjerenja izvan vašeg zadatog raspona. Različiti senzori mogu se koristiti za nadzor temperature, vlažnosti, razlike tlaka u prostoriji, grijača, klime  kao i za nadzor otvaranja i zatvaranja vrata.

BorgIoT Food nudi potpuno automatizirano HACCP rješenje za nadzor temperature, vlage i CO2 u industriji proizvodnje, prodaje ili usluživanja hrane što olakšava nadzor cijele operacije, smanjuje gubitak zaliha, optimizira ljudske resurse te ispunjava zahtjeve HACCP-a i drugih zakonskih regulativa. Precizno automatizirano praćenje temperature jedini je način za uklanjanje problema s temperaturom koji mogu uzrokovati trovanje hranom. BorgIoT sistem  daljinskog nadzora temperature isključuje ljudsku pogrešku u operativnim aktivnostima, a istovremeno omogućuje vašem osoblju da se usredotoči na ono što je važno… hranu!

BorgIoT Air pruža cjelovito inovativno rješenje za automatsko praćenje i provođenje validacije temperature, vlage ,CO2 te mjerenja čestica zagađivača zraka. BorgIoT Air sistem je dizajniran za monitoring kvalitete zraka na otvorenom i u zatvorenim prostorima. Sve podatke možete pratiti 24I7 preko naše web aplikacije što omogućava poduzimanje korektivnih radnji i izvršavanje operativnih postupaka u što kraćem vremenu. 

Sa BorgIoT sistemom možete postići potpunu vidljivost podataka i nadzor  temperature u opskrbnom lancu od transporta do skladištenja bilo da je u pitanju hrana ili lijekovi. Smanjite rizike, ljudske resurse i troškove sa pouzdanim nadzorom temperature, mapiranjem, kalibracijom dizajniranim za različite potrebe logističke industrije, u skladu sa GDP ili GMP kvalifikacijama ,čime dokazujete da dio opreme, prostora ili transporta ispunjava zakonsku regulativu.

EasyDNNBlockBuilder

Istražite svoje mogućnosti sa BorgIoT proizvodima ili uslugama

Istražite mogućnosti nadzora i praćenja podataka prema potrebama vašeg poslovanja, pogledajte BorgIoT rješenja za različite industrije, provjerite GxP kvalifikacije i usluge kalibracije ili temperaturnog mapiranja koje su vam potrebne radi ispunjavanja zakonskih regulativa.

image
PRIMJENA 

Od hladnih prostora i skladišta do farmaceutskih ili laboratorijskih zamrzivača, hladnjaka ili komora, istražite BorgIoT rješenja za automatizirane sisteme nadzora, praćenja i evidentiranja podataka o temperaturi i vlažnosti za bilo koju primjenu.

VIŠE O TOME...

image
MAPIRANJE 

Provjerite naše usluge temperaturnog mapiranja svih vrsta prostora ili skladišta bilo koje veličine, hladnjaka ili komora. BorgIoT koristi efikasnu metodu daljinskog mapiranja koja ne stvara troškove u vidu putnih troškova. Dostavljamo studiju i izvještaj u skladu sa GxP kvalifikacijama. 

MAPIRANJE

image
KALIBRACIJA 

U sastavu BorgIoT firme djeluje samostalni odjel Kalibraciona laboratorija " Termoinstitut" za temperaturu i vlagu. Vršimo usluge kalibracije i verifikacije za sve uređaje za mjerenje temperature i vlage, te sve uređaje kojima temperatura i vlaga predstavljaju uslov ili okidački parametar, u skladu sa ISO 17025 i ISO 17020 pridržavajući se svih zahtjeva kalibracijskih standarda.

KALIBRACIJA

image
WEB APLIKACIJA 

BorgIOT Live je naša web aplikacija koja komunicira i upravlja BorgIOT senzorima i ostalim uređajima. Pohrana se nalazi na našim serverima te smo omogućili zakup virtualnog privatnog servera za pohranu i automatizaciju sigurnosnih kopija podataka i do godinu dana čime osiguravamo da se podaci nikada ne izgube.  Također su vam dostupni i izvještaji na dnevnoj , sedmičnoj ili mjesečnoj bazi uz analitiku .

WEB APLIKACIJA

EasyDNNBlockBuilder

BorgIoT Sistemi

Naši senzori i inteligencija mogu nadzirati bilo koji aspekt poslovanja 24/7!

Sed Blandit Libero Volutpat image
 Nadzorna ploča 

Web aplikacija sa bogatim značajkama odnosno centralna upravljačka aplikacija za nadzor koja vam omogućuje pristup i upravljanje svim prikupljenim podacima izmjerenim sa BorgIoT senzorima. Korištenjem ugrađenog sigurnog web poslužitelja možete konfigurirati i pregledati nadzornu ploču, zatim kreirati temperaturne raspone i upozorenja na temelju pravila koja ste postavili.

Sed Blandit Libero Volutpat image
 Kontinuirani nadzor   24/7

Prilagođen za sve potrebe pruža vam pregled cijele vaše operacije koju pratite 24/7.  Sa naprednim sistemom daljinskog mjerenja možete jednostavno pratiti promjene temperature, otvaranje vrata, upravljanje klima uređajima ili grijanjem. Svaki postupak i promjena se evidentira i ostaje pohranjena u bazi podataka. Potpuna kontinuirana kontrola okolinskih uvjeta. 

Sed Blandit Libero Volutpat image
 Izvještaji i analitika 

BorgIoT sistemi automatski generiraju izvješća u kojima možete analizirati pojave i mijenjati ih u skladu s njima. Dostupni su izvještaji  na dnevnoj, sedmičnoj , mjesečnoj osnovi ili možete postaviti neki drugi odgovarajući vremenski raspon. Prikaz u PDF, Excel formatu, te vizualnim grafikonima.                    

Sed Blandit Libero Volutpat image
Obavijesti i alarmi 

Automatska upozorenja se šalju na e mail kada temperature dosegnu prekomjerne granice, bilo preniske ili previsoke. Svaka promjena temperature upozorava sistem za nadzor, a vi ćete dobiti obavijest, što će vam pomoći da reagirate u trenutku i da pokrenete operativne postupke.

Sed Blandit Libero Volutpat image
Prilagođeni indikatori 

Možete jednostavno prilagoditi indikatore upozorenja za minimalne i maksimalne pragove na temelju vrste proizvoda koji nadzirete. Možete prilagoditi određeno vrijeme rada klime ili grijanja na temelju temperature koju želite održavati.

Sed Blandit Libero Volutpat image
Pohrana podataka 

BorgIoT nudi web host rješenje u oblaku. Pohrana temeljena na oblaku pomaže vam da sigurno pohranite svoje ključne podatke. Svi pohranjeni podaci se mogu pregledavati putem bilo kojeg web preglednika ili uređaja. Ne morate se brinuti o gubitku podataka zbog kvara sistema.


EasyDNNBlockBuilder

3328

Pruženih usluga

678

Klijenata

12

Godina iskustva

EasyDNNBlockBuilder

BorgIoT Sistemi 

Primjena korištenja sistema za nadzor i monitoring temperature i vlage

image

FARMACIJA I ZDRAVSTVO 

BorgIoT sistemi nude kompletno automatizirano bežično rješenje za nadzor i monitoring temperature za farmaceutsko zdravstveni sektor. Budite spremni za slijedeću reviziju. Dokumentacija, preciznost i sljedivost su ključni u regulativnim zahtjevima GDP I GMP-a..

Kontrola temperature u hladnjacima, zamrzivačima, suhim skladištima lijekova, posebno praćenje hladnog lanca u svim aspektima transporta do skladišta. 

U zdravstvenom sektoru primjena rješenja u specijaliziranim kontroliranim prostorima, laboratorijama, inkubatorima te u biološkim bankama.

Više o tome...

image

HRANAI PIĆE


BorgIot sistemi nude kompletno automatizirano rješenja za nadzor i monitoring temperature i vlage za ugostiteljsku ili trgovačku djelatnost. 

Bilo da ste trgovina mješovitom robom ili drogerija, bilo da ste školski restoran ili ugostiteljski objekt, pogon za preradu ili proizvodnju hrane i pića, nudimo automatizirana rješenja za cijelo poduzeće koje olakšava nadzor cjelokupnog rada ugostiteljskih i trgovačkih usluga i usklađivanje sa zahtjevima HACCAP-om.  

Naša rješenja vam prave ogromne financijske uštede kao i smanjenje ljudskih resursa.


Više o tome...

image


INDUSTRIJA I OKOLIŠ

BorgIoT Air su napredna automatizirana bežična rješenja koja se koriste u vanjskoj okolini i industriju u cilju ekološkog održivog razvoja. Naša rješenja precizno mjere i prate podatke za :monitoring kvalitete zraka CO2 i štetnih čestica zraka , praćenje kvalitete vode za ph, i druge elemente u vodi, meteorološko praćenje lokalne vremenske prognoze. 

Također naša rješenja se koriste za monitoring i praćenje kvantativnih podataka CO2 kako bi se regulatorima pomoglo u postizanju ciljeva neutralnosti ugljika u vanjskom i unutrašnjem okolišu. 

Osim toga naši uređaji imaju primjenu za pametne bašte i parkove, pametne kancelarije u cilju smanjenja potrošnje energije koristeći IOT uređaje za pametnu kontrolu.

Više o tome...

image


AGRO I POLJOPRIVREDA

BorgIoT Agro su napredni automatizirani sistemi koja nude integrirana rješenja koja mogu precizno pratiti lokalne vremenske uvjete i dati ažurirane informacije o vlazi i temperaturi tla, zraka, upravljanje i kontrola gnojiva, svjetla,  ph nivo, co2  kako bi se povećali poljoprivredni prinosi za primjenu na otvorenom ili zatvorenim sistemima uzgoja (staklenici, plastenici).

Pametni sistemi se također primjenjuju u uzgoju stoke i peradi čime osiguravamo optimalne uvjete okoline radi zdravlja životinja, identifikacije rizičnih faktora i anomalija te poboljšati upravljanje farmama.

Osiguravamo jeftin i efikasan tehnički ekosistem za olakšavanje digitalizacije i automatizacije poljoprivrede.

Više o tome...

image

PROSTORI I OBJEKTI 

BorgIoT sistemi nude potpuni kontrolu i upravljanje sa okolinskim uvjetima i smanjenom potrošnjom energije u zatvorenim prostorima razne namjene - muzeji, arhive i galerije za zaštitu umjetničkih djela, vinski podrumi za optimizaciju i monitoring idealnih uslova za održavanje kvalitete vina, server sobe i podatkovni centri za zaštitu hardvera od ekstremnih temperatura. 

BorgIoT sistemi nude inteligentna rješenja za apartmane i stambene objekte za upravljanje sa klima uređajima, grijanjem, kontrolu otvaranja prozora i vrata, kontrola svjetla, kontrola kućanskih aparata, a sve u cilju smanjenja financijskih izdataka i pametnog upravljanja.

Više o tome...

EasyDNNBlockBuilder

Nadahnuti rastućom potrebom za sofisticiranim nadzorom temperature i drugih kritičnih točaka , BorgIoT se razvio u pružatelja rješenja za nadzor industrijskih i komercijalnih sistema sa punom uslugom. Tehničke inovacije  BorgIoT sistema vođene su sa željom da se zadovolje potrebe tržišta i sve veći regulatorni zahtjevi koji se odnose na praćenje lijekova, hrane, CO2, očuvanja okoline, štednja energije, održivost i povećanja kvalitete života.

 Za sve informacije smo vam na raspolaganju  062 254 636